Atraskite šventinį „Bistro Corner“ skonių stalą – nuo tradicinių Kūčių patiekalų iki iš anksto paruoštos, marinuotos Kalėdų anties su pasirinktais padažais ir garnyrais. Užsisakykite iš anksto ir pasiruoškite šventėms be rūpesčių.
KŪČIŲ MENU:
– Silkė su baravykais, 300 g – 10 €
– Silkė su saulėje džiovintais pomidorais, 300 g – 10 €
– Kepti šamo kasneliai „Escabeche“ su saldžiarūgščiu padažu ir daržovėmis, 350 g – 16 €
– Keptų burokėlių ir saldžiosios bulvės salotos su riešutais ir granatais, 300 g – 16 €
– Tuno „Tataki“ su trumpai marinuotais agurkais ir ponzu, 300 g – 14 €
– Ant griliaus kepta sviestažuvė su „Teriyaki“ padažu ir keptomis daržovėmis, 350 g – 18 €
– Menkė alaus tešloje su „Tartar“ padažu, 350 g – 16 €
– Japoniškos krabų lazdelių salotos „Kani“, 300 g – 13 €
– Kūčiukai su aguonomis, 200 g – 7 €
– Šventinis morkų pyragas su apelsinų kremu, 1 kg – 20 €
– Aguonpienis, 1 l – 7 €
– Spanguolių kisielius, 1 l – 7 €
KALĖDINIS MENIU (4 asm. rinkinys):
Kaina – 65 €
Kalėdų antis (~2 kg):
– Nekepta, marinuota, paruošta namų kepimui.
Pasirenkamas marinatas:
– Šviežių žolelių marinatas su česnakais
– Apelsinų–imbiero marinatas
– Artimųjų Rytų penkių prieskonių mišinys
Padažai (200 g, rinktis vieną):
– Raudono vyno padažas su spanguolėmis
– Karamelizuotų svogūnų padažas
– Vyšnių padažas su cinamonu
Garnyras (800 g, rinktis vieną):
– Keptos mini bulvytės su rozmarinais
– Bulvių košė
Priedas (800 g, rinktis vieną):
– Troškinti mėlyni kopūstai
– Keptos šakninės daržovės
Patiekalų rezervacija tel. nr.: +370 650 35730