UAB "VYSTYK" PRIVATUMO POLITIKA

Šioje privatumo politikoje aprašoma, kaip „Corner Hotel“ renka, naudoja ir tvarko asmens duomenis.

Viešbutis yra išimtinai atsakingas už duomenų tvarkymo veiklą, kuriai jis yra vienintelis duomenų valdytojas.

UAB „Vystyk“ (Corner Hotel) yra pagal Lietuvos įstatymus įsteigta įmonė, registracijos Nr. 300860704, esantis T. Ševčenkos g. 16, LT-03111, Vilnius. Jei Jums kiltų klausimų, susijusių su asmens duomenų tvarkymu, siųskite laišką el. paštu: info@cornerhotel.lt

Esame įsipareigoję apsaugoti savo vartotojų ir klientų privatumą.

Ši privatumo politika informuoja, kaip mes renkame, apibrėžiame ir naudojame Asmens duomenis, kuriuos mums pateikiate naudodamiesi mūsų svetainėmis ir mobiliosiomis programomis arba pasikliaudami viešbučio paslaugomis. Skirkite šiek tiek laiko ir atidžiai perskaitykite šią privatumo politiką.

Šioje Politikoje aprašomos jūsų duomenų apsaugos teisės, įskaitant teisę nesutikti su kai kuriais mūsų vykdomais tvarkymo veiksmais.

 

Informacijos rinkimas

 

UAB „Vystyk“ asmens duomenis renka vadovaudamasi Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymu ir bendruoju duomenų apsaugos reglamentu (BDAR).

 

Apdorotų duomenų kategorijos

 

Adresas, užsakymo duomenys (įskaitant užsakymo numerį), atvykimo ir išvykimo data, el. pašto adresas, vardas / pavardė, suaugusio (-ių), bendradarbio (-ių) vardas / pavardė, mokėjimo kortelės tipas, numeris ir galiojimo data, telefono numeris, pavadinimas.

 

Duomenų šaltinis

 

Tiesiogiai iš jūsų rezervacijos / registracijos proceso metu arba per mūsų svetainę

Rezervaciją atlikote naudodami internetinį užsakymo kanalą

Iš savo kelionių agento

Iš mūsų el. pašto paslaugų tiekėjo

 

Tikslas

 

Viešbučių užsakymas ir užsakymas internetu

Įsiregistravimas ir išsiregistravimas viešbutyje

Apgyvendinimas viešbutyje

Viešbučio svečio papildomos paslaugos ir patogumai

Konferencijų organizavimas ir atsiliepimai

Naujienlaiškiai ir rinkodaros pranešimai (tik su jūsų sutikimu)

Svečių pasitenkinimo tyrimai

Kredito limito ataskaitos

Vykdydami viešbučio užsakymo procesą – nesvarbu, ar tai vyksta internetu mūsų svetainėje, per internetinio užsakymo kanalą, per kelionių agentą, per mūsų skambučių centrą ar tiesiogiai viešbutyje – tvarkome jūsų asmens duomenis siekdami suteikti jums galimybę rezervuoti kambarį viešbutyje, atsiuntus užsakymo patvirtinimą; siunčiant jums išankstinius el. laiškus arba mokėjimo nuorodą. Su Jumis galime susisiekti telefonu arba el. paštu. Gavus Jūsų sutikimą, susisieksime su Jumis el. paštu tiesioginės rinkodaros tikslais, atsiųsdami Jums informaciją apie specialius pasiūlymus, kurie Jus gali sudominti.

Jūs galite bet kada atsisakyti išankstinių laiškų ar rinkodaros pranešimų, susisiekę su mumis el. paštu: info@cornerhotel.lt

Norime, kad Jūsų viešnagė būtų kuo malonesnė. Siekdami teikti geresnes paslaugas, Jūsų asmens duomenis tvarkome paslaugų teikimo tikslais Jūsų viešnagės viešbutyje metu.

 

Kiek laiko saugosime Jūsų asmens duomenis?

 

Užsisakant mūsų paslaugas, sutinkate, kad jūsų asmens duomenys būtų saugomi serveryje arba debesyje. Jūsų asmens duomenis saugome tol, kol to reikia šioje privatumo politikoje nurodytai veiklai vykdyti, tol, kol apie juos buvo kitaip pranešta arba tol, kol tai leidžiama pagal galiojančius įstatymus.

 

Kada jūsų asmens duomenys gali būti bendrinami su trečiosiomis šalimis?

 

Mes tik dalijamės arba atskleidžiame informaciją, kaip aprašyta čia, įskaitant trečiąsias šalis, kuri yra būtina mūsų paslaugoms teikti. Jūsų asmens duomenys taip pat bus bendrinami su vyriausybinėmis institucijomis ir (arba) teisėsaugos pareigūnais, jei to prireiks aukščiau nurodytais tikslais, jei tai įpareigoja įstatymai arba jei to reikia duomenų valdytojo (-ų) teisėtų interesų teisinei apsaugai pagal galiojančius įstatymus.

 

Jūsų teisės – pagal ES privatumo teisę

 

Jei turite neišspręstų rūpesčių ar klausimų dėl jūsų asmens duomenų tvarkymo, turite teisę bet kada susisiekti su mumis el. paštu: info@cornerhotel.lt.

1. Teisė atšaukti sutikimą

Jūs galėsite bet kada atšaukti šį sutikimą susisiekę su mumis el. paštu info@cornerhotel.lt. Jūsų sutikimo atšaukimas neturės įtakos Jūsų duomenų, pagrįstų Jūsų sutikimu, rinkimo ir tvarkymo teisėtumui iki to momento, kai atšauksite savo sutikimą.

2. Teisė pasiekti ir atnaujinti savo duomenis

Jūs turite teisę peržiūrėti ir atnaujinti savo asmens duomenis susisiekę su mumis el. paštu info@cornerhotel.lt.

3. Teisė į trynimą

Vadovaudamiesi ES privatumo įstatymu, turite teisę prašyti ištrinti mūsų tvarkomus jūsų asmens duomenis, jei jie nebereikalingi tiems tikslams, kuriems asmens duomenys buvo renkami iš pradžių. Jei pageidaujate, kad jūsų asmens duomenys būtų ištrinti, prašome pateikti prašymą el. paštu info@cornerhotel.lt.

4. Teisė į duomenų tvarkymo apribojimą

5. Teisė nesutikti su tvarkymu

Tam tikromis aplinkybėmis, aprašytomis ES privatumo įstatyme, galite nesutikti, kad būtų tvarkomi jūsų asmens duomenys, įskaitant tuos atvejus, kai jūsų asmens duomenys tvarkomi tiesioginės rinkodaros tikslais.

6. Teisė į duomenų perkeliamumą

Jei savo duomenis pateikėte mums tiesiogiai ir kai tvarkymas atliekamas automatizuotomis priemonėmis ir remiantis jūsų sutikimu arba sutarties tarp jūsų ir mūsų vykdymu, turite teisę gauti apie jus tvarkomus asmens duomenis susistemintu būdu, dažniausiai naudojamu ir kompiuterio skaitomu formatu, ir perduoti šiuos duomenis kitam paslaugų teikėjui.

 

Kaip su mumis susisiekti

 

Jei turite klausimų, pastabų, pastabų, prašymų ar nusiskundimų dėl šios privatumo politikos, susisiekite su mumis el. paštu info@cornerhotel.lt. arba pristatykite savo prašymą ar nurodymą mums tiesiogiai adresu T. Ševčenkos g. 16, LT-03111, Vilnius.

Gavę tokį Jūsų prašymą ar nurodymą, pateiksime atsakymą ir atliksime prašyme nurodytus veiksmus. Atsakymas jums bus pateiktas raštu.

Galime naudoti jūsų IP adresus savo paslaugoms ir svetainei administruoti bei galimas problemas diagnozuoti.

 

Slapukų naudojimas

 

Mes naudojame slapukus, kad galėtume jus identifikuoti mūsų svetainėse. Mūsų tikslas – teikiamas paslaugas kuo labiau individualizuoti pagal Jūsų interesus.

Slapukas yra nedidelis informacijos kiekis, kurį mūsų serveris siunčia į jūsų kompiuterio kietąjį diską, kad svetainė jus prisimintų. Šią informaciją gali sudaryti svetainės nustatymų duomenys, puslapio URL nuoroda, sugeneruotas unikalus kodas identifikavimui.

Slapukų gautą informaciją naudojame:

  • tam, kad išvengti pakartotino rezervavimo
  • siekiant pateikti svečiams labiau suasmenintus pasiūlymus.

Dauguma naršyklių yra nustatytos taip, kad automatiškai priimtų slapukus. Naršyklėje galite išjungti slapukus, tačiau atminkite, kad jei tai padarysite, galite prarasti prieigą prie daugelio funkcijų, kurios būtinos, kad svetainė tinkamai veiktų.

Ši svetainė naudoja slapukus:

  • Funkciniai slapukai yra skirti sklandžiam svetainės veikimui;
  • „Google analytics“ slapukai;
  • „Google ads“ slapukai;
  • „Facebook“ slapukai.

Grupės ir konferencijos

I-V 08-17 val.
+370 699 87009

 

Corner Hotel

Solution: Webbus.lt

Svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Tęsdami naršymą mūsų svetainėje arba paspausdami „Sutinku“, Jūs sutinkate su slapukų naudojimu. Detalesnė informacija Privatumo politikoje